top of page

3DR

bygg din merkevare i flere dimensjoner.

Du er til for å inspirere og hjelpe andre! Trikset er å finne de som deler samme verdier som deg. Da må du begynne med "hvorfor"!

Hvorfor?
Hvordan?
Hva?
  1. De fleste vet HVA de gjør!

  2. Er du en profesjonell bedrift så vet du som regel også HVORDAN du gjør det du gjør.

  3. De færreste vet HVORFOR de gjør det de gjør. Og da mener vi ikke å selge x for å tjene penger!

Ditt "Hvorfor" er grunnmuren i bedriften din. Den dikterer alt fra hvordan du fremstiller deg selv både innad og utad i selskapet. De som kjenner sitt HVORFOR har ofte mye høyere suksessrate i alt de gjør. Derfor er vi i 3DR opptatt av å finne din sak slik at vi kan akselerere merkevaren din for å bli best mulig og samtidig benytte de samme verdiene som selskapet er grunnlagt på!

Pakk din visjon inn i en unik identitet med et merkevarebyrå
som vil at du skal nå dine mål!

Vi tilbyr håndfaste løsninger som hjelper bedrifter med å etablere, bevare og forbedre merkevaren sin.

VÅR BRANDING PROSESS, STEG FOR STEG
Hva er BRANDING?

Merkevarebygging er en form for markedsføring som involverer mer enn bare reklame. Det gir potensielle kunder et unikt inngangspunkt til å oppdage tilbudet ditt. Jo lettere det er for kundene å se hva du står for og koble til disse verdiene, jo mer sannsynlig er det at de stoler på deg og kjøper inn produktene eller tjenestene dine. Å ha en gjenkjennelig og verdsatt merkevare er derfor en ekstremt kraftig ressurs for bedrifter. Det er en ressurs som bør være sentral i enhver digital markedsføringsstrategi.

Kreativ merkevarebygging som deler din visjon
bottom of page