top of page

Film til Bedrift: 8 Filmer Du Bør Ha


bedriftsfilming under arbeid med kameramann og ansatte

I en verden der innhold er konge, er film/video keiseren. Fra å formidle din merkevarehistorie til å demonstrere produktfunksjoner, gir video en dynamisk og engasjerende måte å koble seg til publikum på. Men hvilke typer videoer bør bedriften din fokusere på? Her er vår liste over de åtte filmene hver bedrift bør ha i sin videoportefølje.


1. Bedriftspresentasjonsfilm / Branding film

Tenk på bedriftspresentasjonsfilmen som ditt visuelle håndtrykk. Denne filmen introduserer hvem du er, hva du gjør, og viktigst, hvorfor du gjør det. Den gir et innblikk i din bedrifts kultur, verdier og mennesker. Det er din sjanse til å fortelle din unike historie og skape en følelsesmessig forbindelse med publikum.


2. Produkt- eller Tjenestefilm

Vis, ikke fortell. Produkt- eller tjenestefilmer lar deg demonstrere hvordan produktet eller tjenesten din fungerer i praksis. Enten det er en app, en kaffemaskin, eller en konsulenttjeneste, gir disse filmene publikum en klar forståelse av hva du tilbyr og hvordan det kan løse deres problemer.3. Kundetestimonialfilm

Ingenting bygger tillit som ekte, autentiske kundeanmeldelser. En kundetestimonialfilm gir dine fornøyde kunder en sjanse til å fortelle sin historie. Det er en kraftig måte å vise potensielle kunder at produktet eller tjenesten din fungerer og leverer resultater.


4. Opplærings- eller Veiledningsfilm

Hjelp kundene dine å få mest mulig ut av produktet eller tjenesten din med opplærings- eller veiledningsfilmer. Disse filmene kan dekke alt fra grunnleggende oppsett til avanserte funksjoner, og gir kundene dine ressursene de trenger for å lykkes.


5. Eventfilm

Arrangerer du en årlig konferanse? Eller kanskje en månedlig workshop? Eventfilmer lar deg fange energien og entusiasmen fra disse arrangementene, og dele den med et bredere publikum. De er også en flott måte å vise frem bedriftskulturen din og engasjere både ansatte og kunder.


6. Rekrutteringsfilm

På jakt etter topp talent? En rekrutteringsfilm kan gi potensielle ansatte et innblikk i hva det vil si å jobbe for bedriften din. Fra kontormiljøet til teamdynamikken, gir disse filmene en følelse av bedriftskulturen og verdiene du står for.


7. Sosiale Medier Film

I dagens digitale verden er sosiale medier uunnværlige. Korte, engasjerende filmer designet for sosiale medier kan hjelpe deg med å bygge merkevarebevissthet, engasjere publikum og til og med drive salg. Husk, hver plattform har sin egen stil, så sørg for at filmene dine er skreddersydd for hver kanal.


8. CSR (Corporate Social Responsibility) eller Bærekraftfilm


Viser bedriften din samfunnsansvar? Eller kanskje du har en sterk forpliktelse til bærekraft? CSR- eller bærekraftfilmer lar deg dele disse historiene med publikum, og viser at du er en bedrift som bryr seg.


Å lage disse åtte filmene kan virke som en stor oppgave, men husk, du trenger ikke å gjøre alt på en gang. Begynn med det som er mest relevant for bedriften din akkurat nå, og bygg derfra. Og husk, enten du lager filmene internt eller ansetter en profesjonell, er det viktigste at du forteller historier som resonnerer med publikummet ditt. Lykke til!

Comments


Nye innlegg

bottom of page