top of page

10 måter video kan hjelpe bedriften din!


Når det kommer til markedsføring, anses video ofte som et overlegent alternativ sammenlignet med andre former for medier. Det kan bidra til å øke salget og forbedre effektiviteten til et selskaps overordnede strategi. Hvis du vurderer å legge til video i markedsføringstiltakene dine, er her en rask guide.


I denne artikkelen skal vi snakke om ti måter video kan hjelpe bedriften din på.


Innholdsfortegnelse

  1. Tiltrekke nye kunder

  2. Annonser for nye produkter og tjenester

  3. Rekruttere nye medarbeidere

  4. Lær kundene dine

  5. Fremhev prestasjonene dine

  6. Gi en plattform for dialog

  7. Se bedre ut

  8. Vis din mykere side

  9. Gå viralt

  10. Øk din SEO




1. Tiltrekke nye kunder

En av de mest effektive måtene å tiltrekke seg nye kunder på er å gi dem en informativ og tiltalende forklaring på hva du gjør. Enten du bare markedsfører nye tjenester eller prøver å skape begeistring for virksomheten din, kan video være en fin måte å legge til visuell interesse.


2. Annonser for nye produkter og tjenester

De fleste vil mer sannsynlig å se en optimistisk video enn å lese en pressemelding. For å sikre at produktet ditt er av høyeste kvalitet, ansett et profesjonelt videoproduksjonsselskap.



3. Rekruttere nye medarbeidere

Videoer bidrar også til å tiltrekke ansatte, da de kan fremme bedriftens kultur og oppdrag. Å ha rekrutteringsvideoer av høyeste kvalitet kan bidra til å øke antallet kandidater og forbedre kvaliteten på jobbsøknadene dine.


4. Lær kundene dine

En instruksjonsvideo vil være langt mer nyttig enn et bilde eller diagram hvis bedriften din selger et produkt eller en tjeneste som må settes sammen eller forklares. Til og med filmer som viser hvordan man utfører enkle aktiviteter som f.eks å fylle ut papirer eller lage et budsjett kan være nyttig for kundene. Videoer hjelper deg å kommunisere poenget ditt mer effektivt og er en fin måte å lette arbeidsbelastningen til kundeserviceteamet ditt. Selv om det kan virke dumt, er det en glimrende idé å bruke tegneserier til å fortelle en historie og fremme utdanning gjennom video.


5. Fremhev prestasjonene dine

Årsrapporter virker ofte kjedelige. Å bruke en profesjonelt laget video for å kunngjøre gode nyheter kan begeistre seerne og bygge fellesskapsstøtte for virksomheten din. Infografikk, animasjon og musikk kan brukes til å fremme suksessene dine.



6. Gi en plattform for dialog

Når kunder kan sende filmer til et selskap, åpner det for en fruktbar interaksjon. Ved å la dine hengivne forbrukere snakke for deg gjennom videoanbefaling, kan du legge til et rikt lag på nettstedet ditt. Her er et eksempel på en ideell organisasjon som lar kundene snakke for seg selv.


7. Se bedre ut

En glimrende idé for å la kjøperne se inn i bedriftskulturen din, er å ansette et profesjonelt firma til å filme og produsere en kortfilm som viser hva bedriften din gjør utenom den vanlige arbeidsdagen. For kundene dine blir du mer personlig og ekte. I tillegg er det en fin måte å vise potensielle nye ansatte at bedriften din kan være riktig for dem.



8. Vis din mykere side

Å lage videoer for spesielle anledninger eller høytider er en smart strategi for å holde merkevaren din i hodet til kundene dine. Det kan være tiårsjubileet eller tidspunktet for den årlige medarbeiderens verdsettelse. Du har en grunn til å feire foran kundene dine når du når disse milepælene.



9. Gå viralt

Å dele en film av høy kvalitet som er underholdende å se og som er til fordel for bedriften din, vil øke eksponeringen din og kanskje åpne opp et helt nytt marked for deg som du ikke tidligere hadde utforsket.


10. Øk din SEO

Hva har video med SEO å gjøre? Det ser ut til å kunne øke din synlighet. Du kan forbedre søkemotorrangeringene dine og øke eksponeringen på videodelingsnettverk som YouTube ved hjelp av et profesjonelt videoproduksjonsselskap. Dra nytte av dette eksklusive verktøyet for å installere et nytt utsalgssted for bedriften din.







Nye innlegg

bottom of page