top of page

Hva koster det for videoproduksjon? En omfattende guide


Video er konsekvent rapportert som en av de mest overbevisende måtene å formidle merkevarehistorien til din bedrift. Men videoproduksjon kan være vanskelig og tidkrevende å organisere internt, noe som får mange bedrifter til å bestemme seg for å jobbe med et produksjonsselskap i stedet.


Hvis du har tenkt å ansette et videoproduksjonsselskap for din neste video for å lette noe av stresset, bør du vurdere 3DR! Vi har ekspert produksjonsteam plassert over hele verden, og vi har laget over hundre videoer siden vi startet i 2019. I løpet av den tiden har vi jobbet med kunder i nesten alle bransjer og til alle prispunkter.


Når du forbereder deg på å starte et videoprosjekt, er prisen ofte av spesiell interesse. Selv om det er umulig å gi et nøyaktig anslag for prosjektet ditt uten å høre dine spesifikke mål og parametere, kan vi gå over det typiske prispunktet for hver av våre vanligste videokategorier. La oss ta en titt!


3DR-priser

Hvor mye en individuell video koster, avhenger av en rekke faktorer, inkludert videostil, videoens lengde og omfang, og selvfølgelig tidslinjen. Med dette i bakhodet, her er en grov oversikt over våre kostnader. Hvis du trenger et mer spesifikt anslag for å få godkjenning for budsjettet ditt, kan du planlegge en konsultasjonssamtale for å få et gratis tilbud som er tilpasset ditt unike prosjekt.


Stock videoer

Hvis videoprosjektet ditt ikke krever noen filming eller produksjon, bare enkel redigering av arkiv ("stock") videomateriale, har 3DR deg dekket. Dette er relativt enkle prosjekter vi kan gjøre for deg, med priser som starter på 25 000 NOK, avhengig av videoens lengde. Denne prisen inkluderer kjøp av manus, storyboard og voiceover, samt opptil tre runder med tilbakemeldinger og revisjoner.


Fordi disse prosjektene pleier å være enklere, kan du bare fortelle oss hva du ønsker under den kreative samtalen, så kan vi ha en kurert video klar for deg i løpet av noen få uker!


Animerte videoer

Ønsker du en morsom animert video? Disse krever ikke mye filming, men de krever mye redigering og teknisk produksjonsekspertise, noe som øker kostnaden og tiden som kreves for å lage disse videoene. Her hos 3DR starter vi prisen for animerte videoer på 35 000 NOK, avhengig av omfanget av animasjonen og videoens lengde. Enkel whiteboard-animasjon vil være billigere enn 3D-animasjon, så husk budsjettet ditt når du tenker på den kreative gjennomføringen.


Dokumentarstil-videoer

Dokumentarstil-videoer er vår mest populære type video, og de starter på 30 000 NOK per video, avhengig av videoens lengde og krav. Dokumentarstil-videoer inneholder vanligvis deg og dine kunder på kamera. De inkluderer ofte ærlige attester og viser frem dine mest populære produkter, tjenester og funksjoner. Hvor prosjektet ditt vil falle innenfor prisklassen avhenger hovedsakelig av videoens lengde og mengden tid vi tilbringer på settet.


Manusbaserte videoer

Manusbaserte videoer ligger mer i tråd med din tradisjonelle kommersielle produksjonsstil, som inkluderer manus, storyboard, ansettelser av skuespillere, location scouting, kunstretning og mer. Fordi de ofte krever en betydelig mengde forproduksjon og større mannskap på settet, starter våre manusbaserte videoer vanligvis på 60 000 NOK. For spesielt komplekse prosjekter kan den øvre enden av området være betydelig høyere for å imøtekomme flere lokasjoner, høyprofilerte talenter (som kjendisgjestespill), droneopptak og andre kreative elementer.


Til tross for den høyere prislappen på disse videoene, gir de ofte en større verdi for våre kunder fordi de også er de enkleste videoene å gjenbruke og distribuere over flere kanaler. En enkelt manusbasert video kan gi materiale til nettstedet ditt, sosiale sider, e-handelsplattformer og mer.


Hvis du ser etter en enkel produktvideo, tilbyr vi også en mer kompakt narrativ produksjon som effektivt viser frem produktet ditt på en ren og smakfull måte. Disse videoene blir vanligvis filmet i et studio med minimalt manus og få skuespillere. Enkelheten deres gjør dem ofte til en vakker fremstilling av merkevaren din, og de kan forbedres med et grafikkpakke eller voiceover.Nå som du har en bedre forståelse av kostnadene for videoproduksjon, er det på tide å finne det rette produksjonsselskapet for ditt prosjekt. 3D Reklame AS er din lokale videoprodusent i Bergen, og vi er her for å hjelpe deg med å skape engasjerende og effektivt innhold som gir resultater. Kontakt oss i dag for å komme i gang med ditt neste videoprosjekt!

Comentários


Nye innlegg

bottom of page